Site Overlay

Ленени хлебчета – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

В купа се разбива едно яйце с щипка сол и олио.

Разбърква се кисело мляко със сода за хляб и бакпулвер, докато шупне, и сипваме при яйцето.

Прибавяме двата вида брашно и овесени ядки, разбърква се гъста смес. Гребва се с една лъжица с връх от кашата и оформяме ленени хлебчета.

Нареждат се върху хартия за печене. Печем хлебчетата в загрята фурна 180 С около 20-25 минути.

Сервираме топли или студени с прясно сирене и домат.

Разкошна закуска или обяд! Добър апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *