Site Overlay

Лесен десерт с фиде за 15 минути – Рецепта

“Страхотен, лесен и икономичен десерт от египетската кухнята…”

Начин на приготвяне:

В тенджера слагам масло и в него запържвам фидето – трябва да е кафеникаво, не златисто.

Заливам с гореща вода, колкото да се покрие, но да е достатъчна, за да се свари без да плува в нея.

Подслаждам със захар и когато фидето се свари, прибавям мляко (количеството е според това дали го искате по-рядко, или гъсто) и… готово!

Лесният десерт с фиде за 15 минути може да се яде топъл или студен, но имайте предвид, че леко се сгъстява, така че добавяйте мляко, според това каква гъстота ви харесва.

Източник: Ina Stoeva – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *