Site Overlay

Лесен рататуй с наденица – Рецепта

Начин на приготвяне:

Започнете приготвянето на рататуя, като нарежете на кръгчета тиквичките, доматите и наденицата.

Обелете скилидките чесън и ги нарежете на дребно.

Вземете правоъгълна тавичка и започнете да подреждате в нея зеленчуците и наденицата в редичка.

Поставяйте вертикално кръгче тиквичка до него кръгче домат и кръгче наденица.

Повтаряйте така до изпълване на цялата тавичка.

Поръсете отгоре с наситнения чесън, риган и сол на вкус.

Накрая полейте с олио.

Сложете тавичката в загрята фурна и печете рататуя на 180°C за около 45 минути.

От така приготвения лесен рататуй с наденица ще останете приятно изненадан и доволни.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *