Site Overlay

Лесна торта Медовик – Рецепта

“Торта Медовик ще я приготвите със затворени очи – толкова е лесна за приготвяне, а същевременно и вкусна”

Начин на приготвяне:

В купа изсипваме заквасената сметана и киселото мляко, прибавяме захарта и с кухненска тел разбиваме хубаво.

След като кремът е готов, взимаме подходящ съд за торта и започваме да я сглобяваме.

Първо, слагаме блата, добавяме крем и така редуваме ред блат ред крем.

Накрая поръсваме орехите върху тортата Медовик, слагаме я в хладилника за минимум 4 часа и след това е готова за консумация.

Получава се много свежа лесна торта Медовик.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *