Site Overlay

Лесни сладки с тиква и канела – Рецепта

“Бързи сладки с тиква и канела – невероятният им аромат се носи навсякъде у дома и те приканва да си вземеш всеки път, когато минеш покрай тях”

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцето със захарта, олиото и пюрето от тиква.

Към тази смес постепенно прибавяме пресятото брашно, бакпулвера, содата за хляб, малко канела, малко джинджифил и малко индийско орехче.

Разбъркваме всичко добре и с лъжица сипваме от сместа в тава, застлана с хартия за печене.

Оформяме нашите тиквени сладки.

Печем лесните сладки с тиква и канела в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Ако желаете, в сместа може да прибавите и парченца шоколад. В моята рецепта няма.

Източник: Nikolina Razlikova – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *