Site Overlay

Лесно домашно Брауни – Рецепта

“Домашно Брауни за следобедно кафе и приказливи гости, от които няма да чуете и дума, защото ще са заети да си хапват”

Начин на приготвяне:

В дълбока купа слагаме яйцата и захарта, разбиваме с миксер до хомогенна смес.

След това на водна баня разтопяваме маслото и шоколада оставяме да се охлади.

Добавяме брашното, орехите и бакпулвера към яйчената смес, разбъркваме, добавяме маслото с шоколада към сместа за лесния сладкиш постепенно и разбъркваме.

Печем нашето домашно брауни в тава, покрита с хартия за печене на 180° за 35—40мин.

Лесното домашно Брауни е чудесно за бърза следобедна закуска за малки и големи!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *