Site Overlay

Лечебна напитка с чесън, мед и оцет – най-доброто за имунитета!

И така, за чудодейния еликсир за здраве са необходими само три съставки: чесън, мед и ябълков оцет. Комбинацията от тези компоненти е страхотно оръжие в борбата срещу много болести.

Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност и дори рак – всички тези ужасни заболявания не могат да устоят на лечебното средство.

Ефектът на лечебната напитка се обяснява с мощно повишаване на имунитета и намаляване на нивото на лошия холестерол в организма. Тази рецепта е тествана от много пациенти. След 2 седмици постоянен прием на смес от чесън, мед и оцет, дори при пациенти с тежки заболявания се наблюдава подобрение – всичко това благодарение на комбинация от компоненти, които са изключително важни за организма.

Тази лечебна напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези със здравословни проблеми. Дори за напълно здрави хора еликсирът от мед, чесън и ябълков оцет е истинска находка. Приемайки го всеки ден, ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните сили на организма.

Съставки:

1 чаша ябълков оцет

1 чаша пресен, натурален мед

10 скилидки чесън

Приготвяне:

Обелете чесъна. Смесете целите скилидки чесън с оцета и меда, поставете в плътно затворен буркан. Съхранявайте лечебната напитка в хладилника.

Прием:

Вземете 2 с.л. лекарство с чесън, мед и оцет на гладно. Можете да го пиете с вода или чай, но не яжте още 15 минути след изпиване на еликсира.

Ще почувствате резултата, след като изпиете медената напитка с чесън и оцет на петия ден. Слабост, главоболие изчезват, храносмилането и общият тонус на тялото се подобряват. Такова лечение е препоръчително на всички страдащи от анемия, безсъние, астеничен синдром. В ранните стадии на развитие на рака, напитката е в състояние да катализира защитните сили на организма и да задейства лечебния механизъм!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *