Site Overlay

Любимият домашен дюнер – Рецепта

Начин на приготвяне:

За питките:

Брашното, водата и содата се разбиват, докато се получи тесто. Разделя се на топчета и се разточва.

Слага се на предварително загрят тиган да се изпече и от двете страни, но не прекалено, защото стават твърди и не може да се навие след това. По избор може да използвате и вече готови питки за дюнер.

Картофите се изпържват.

Пилешкото месо е по избор – може да е варено, печено, пържено.

Ползвала съм печено.

Зелето, доматите и краставиците се нарязват.

След като всичко е готово, се подрежда в плоската питката, сгъва се домашният дюнер се като плик и е готово.

Приятен апетит с този любим домашен дюнер.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *