Site Overlay

Любимия бананов пудинг – Рецепта

Начин на приготвяне:

Бисквитите и орехите смиламе в блендер. Двата банана ги пасираме.

На котлона си кипваме прясното мляко и захарта. Добавяме разтворените във водата нишестета и бъркаме до сгъстяване.

Отнемаме от котлона, добавяме маслото, шоколада и пасираните банани.

Разпределяме банановия крем в купички до средата, слагаме по-малко от смлените бисквити и орехи и отново сипваме от крема. Оставяме готовия пудинг в хладилника да се охлади.

Преди сервиране поръсваме любимия бананов пудинг отгоре обилно с бисквитите и украсяваме с резенче от останалия банан и ягодки.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *