Site Overlay

Малинова бисквитена торта – Рецепта

Начин на приготвяне:

За крема:

Разбийте яйцата и добавете към тях изстиналото отделено мляко.

Добавете и брашното и бъркайте, докато се получи гладка смес, не трябва да остават буци брашно.

Сипете захарта в млякото, добавете и ванилията. Включете котлона и сложете млякото отново.

Като започне да бълбука млякото, сипете яйчено-брашнената смес при непрекъснато бъркане.

Бъркайте, докато се сгъсти кремът и след това свалете от котлона. Добавете кравето масло към крема и бъркайте, докато се разтопи.

Накисваме бисквитите в малко прясно мляко.

Започваме за редим бисквитената торта – бисквити, банани, крем.

Отгоре настъргваме бял шоколад и слагаме малините и боровинките.

Това е една разкошна малинова бисквитена торта, идеална за повод.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *