Site Overlay

Марината за ярешко месо – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа се налива олиото. Към него се добавят брашното, солта, червеният и черният пипер. Сместа се разбърква на кашичка.

Прибавят се стритият сух джоджен и пресованите скилидки чесън. Налива се водата и маринатата за вкусно ярешко е готова.

Всяка порция ярешко месо се потапя в маринатата и се нарежда в тава.

Останалата марината се излива в голяма тава. По желание се прибавят гъби.

Поставят се 2-3 клонки пресен джоджен и тавата се покрива с алуминиево фолио.

Ярешкото на фурна се пече на 160°C 2 часа и 30 минути.

Приятен апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *