Site Overlay

Мариновано сирене с чедър и билки – Рецепта

“Вкусно сиренце винаги на разположение – даваме ви и рецептата “

Начин на приготвяне:

В купа нарежете сиренето и чедъра на кубчета. Поръсете с билки и червен пипер.

Маслините и чесъна нарежете на кръгчета, чушката на ивички.

Наредете внимателно сирената в бурканче – стъклено или пластмасово с капак.

Между тях добавете маслините, чесъна и чушката. Излейте отгоре олиото, колкото да ги покрие.

Затворете плътно капачето, да не влиза въздух.

Маринованото сирене с чедър и билки се държи в хладилник на хладно. Готово за консумация след 2-3 дни.

Да ви е сладко! Страхотно в комбинация с други видове тапас.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *