Site Overlay

Маслени сладки с шоколад – Рецепта

Начин на приготвяне:

Оставяме маслото у яйцата на стайна температура. Когато маслото омекне, го разбиваме с миксер на средна степен.

След това постепенно прибавяме пудрата захар и яйцата едно по едно.

Накрая започваме да прибавяме пресятото брашно с бакпулвера и замесваме меко тесто.

Готовото тесто разточваме на кора с дебелина около 2-3 см.

Намазваме кората с течен шоколад, като внимаваме да не я разкъсаме.

Навиваме на руло, което нарязваме на филийки с дебелина около 7-8 см.

Подреждаме сладките в тава застлана с хартия за печене.

Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10-15 минути.

Маслените сладки с шоколад са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *