Site Overlay

Мезе за вино от рулца от раци – Рецепта

Начин на приготвяне:

1. Сваряваме яйцата до твърд жълтък. Отделяме в две купички белтъци от жълтъци.

2. Намачкваме добре жълтъците, посоляваме ги и слагаме майонезата. Разбъркваме добре.

3. Слагаме в чопър рулцата от раци или ги нарежете на много ситно, ако не разполагате с чопър.

4. Същото правим и с белтъците.

5.. Добавяме рулцата от раци и белтъците при жълтъците с майонеза и разбъркваме добре, докато не се получи гъста смес.

6. От сместа оформяме равни топчета, които нареждаме в чинийка. Оставяме в хладилник за поне 30 минутки да стегне всичко.

Това мезе върви с бяло вино.

Мезето за вино от рулца от раци е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *