Site Overlay

Мелба Наслада – Рецепта | Gotvach.bg

“Какво друго име да дадем на тази необикновена мелба, освен Наслада – има си от всичко и е истинска наслада за всички сетива”

Начин на приготвяне:

За тази уникална мелба обелваме и нарязваме крушата на кубчета или полумесеци.

На дъното на купичката поставяме топка сладолед, отгоре нареждаме круша, боровинки и малини и поръсваме с пуканата спелта.

Шоколадов бар от кондензирано мляко обикновено може да открием в руските магазини, но може да го заменим с натрошен черен шоколад или друг десерт по избор.

Нарязваме на парчета и разпределяме из мелбата.

Покриваме долния ред с останалия сладолед и аранжираме с остатъка от плодовете, барче, бишкотите, пъпеша и пуканата спелта.

По желание може да полеем мелба Наслада с топинг по избор.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *