Site Overlay

Месен пилешки терин – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сварете яйцата до готовност и ги обелете.

Почистете морковите и ги сварете.

Нарежете гъбите на ситно и ги сварете.

Настържете краставичките, морковите и яйцата.

Прибавете гъбите и каймата.

Прибавете настърган кашкавал около 100 г.

Омесете до еднородност.

В продълговата форма за печене застелете домакинска хартия и оформете терина.

Изпечете в загрята фурна до 200 градуса.

Преди готовност поръсете с останалия настърган кашкавал и допечете до разтопяването му.

Готовият месен пилешки терин нарежете и поръсете със свеж магданоз.

Поднесете с подходяща салата.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *