Site Overlay

Мини картофени кюфтенца с кайма – Рецепта

Начин на приготвяне:

Картофите се обелват и се варят в подсолена вода в тенджера под налягане за 10 минути.

Каймата се овкусява със сол, черен пипер, кимион и розмарин.

Лукът се нарязва на кубчета. Овкусената кайма и лукът се запържват в тиган.

Когато картофите са готови, ги вадим в купа, намачкваме ги и добавяме маслото.

Добавяме яйцето, каймата и лука, моцарелата, кашкавама, щипка розмарин, щипка магданоз и щипка копър. Разбъркваме добре.

Оформяме малки кюфтенца, които овалваме в галета.

Запържваме мини картофени кюфтенца с кайма в тиган до получаване хрупкава коричка.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *