Site Overlay

Миш маш по турска рецепта – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете доматите на кубчета, като най-добре преди това да ги обелите.

Беленето на доматите е най-лесно, като надраскате леко част от него и го пуснете във вряща вода за няколко секунди, след което се потопява в студена вода.

Нарежете на кубчета и чушките. Запържете ги сгорещено олио. Сложете капака и задушавайте няколко минути.

Добавете доматите и продължете да задушавате до тяхното омекване.

Разбийте яйцата със сол и бъркайки непрекъснато, ги добавете в тигана. Щом яйцето побелее, миш машът е готов.

Миш машът по турска рецепта е много вкусен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *