Site Overlay

Млечен лимецов хляб в хлебопекарна – Рецепта

Начин на приготвяне:

В чаша се сипва до половината хладка вода. Прибавя се захар 1 ч.л.

Разбърква се до стопяване на захарта, след което се прибавя маята.

Разбърква се и се оставя за 10 мин, за да шупне маята.

След като маята шупне, се изсипва в контейнера на хлебопекарна. Отгоре се сипва брашното от лимец.

Солта с останалата захар се разбърква с олиото и се прибавя към брашното.

Млякото се прибавя най-накрая.

Включва се на програма за Бял хляб.

След като хлябът от лимец се изпече, контейнерът се изважда от хлебопекарната, като не се оставя на режим подгряване.

Млечният лимецов хляб в хлебопекарна се изважда от контейнера 30 мин, след като се изпече.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *