Site Overlay

Млечна баница със сирене и прясно мляко – Рецепта

Начин на приготвяне:

Извадете корите от пакета.

В подходяща тава започне да редите ред кори за баница, а върху тях натрошете сирене и сложете по малко от маслото.

Така редувам, докато корите за баница не свършат.

Последният слой трябва да е само с кори (без плънка).

В отделна купа се разбъркват яйцата и прясното мляко.

С тази смес заливаме нашата млечна баница.

Печем в предварително зягрята фурна на 200 градуса за около 40 мин.

Щом млечната баница със сирене и прясно мляко е готова, я изваждаме от фурната.

Напръскаме с малко вода и завиваме за около 10 мин.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *