Site Overlay

Млечна баница с мед и канела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете козунака на малки парчета и го сложете в тавичка за печене.

Нарежете кравето масло отгоре и го запечете за около 10-15 минути на 190 градуса.

В купа разбийте яйцата със захарта, прясното мляко, сметаната, Бейлиса и ванилията.

Залейте козунака със сместа и върнете във фурната. Печете млечната баница на същите градуси до готовност.

Извадете, оставете да се охлади и нарежете на квадрати.

Сервирайте в подходяща чиния, като поръсите всяка порция млечна баница с мед и канела с пудра захар, канела и полеете с мед.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *