Site Overlay

Млечна разядка с биволско сирене – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете магданоза, печената чушка и чесъна на ситно. Вземете купа и сложете първо киселото мляко, а след това биволското сирене. Разбъркайте. Сложете зехтина, след това чушката и чесъна. Отново разбъркайте.

Накрая сложете магданоза и овкусете със сол и пипер меланж млечната разядка. Разбъркайте и приберете купата в хладилника. След това изсипете в подходящи купички и поднесете към препечени домашни франзели разядката със сирене.

П.С. По желание може да добавите чили, за по-пикантен вкус.

Божествена млечна разядка с биволско сирене!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *