Site Overlay

Мляна лютивка – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Лютите чушлета се измиват и им се отрязват дръжките до семките. Чушките се изчистват от семената.

Чесънът се изчиства от люспите. Всички зеленчуци и магданоза се смилат през машинка за месо.

Добавят се солта и захарта и се разбърква с лъжица да се разтопят.

Олиото се загрява до завиране и се изсипва по малко към сместа за нашата лютивка, защото пръска и може да се изгорим.

Вкусната апетитка се остава да престои няколко часа и е готова за консумация.

Мляна лютивка, която събужда апетита мигновено!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *