Site Overlay

Много вкусен и лесен сладкиш Негърче – Рецепта

Начин на приготвяне:

От този сладкиш Негърче ще си оближете пръстите.

Съдът, в който желаете да приготвите какаовия сладкиш, се намазнява предварително. Аз ползвам плаке и после разрязвам парчетата в желаната от мен форма.

Първоначално смесвате киселото мляко със содата до шупване. Добавяте към него захарта и всички други сухи съставки последователно, като разбърквате с миксер.

Накрая към получената какаова смес се прибавят и смлените с орехомелачка ядки, като тях можете да разбъркате и изсипете в плакето (избрания съд) с лъжица.

Сладкишът се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути под ваше внимание.

Иии.. воала! Имате си много вкусен и лесен сладкиш Негърче, което може да залеете, след като изстине, с глазура от разтопен шоколад и краве масло на водна баня и декорирате с резени банани (по ваш вкус)!

Бон Апети! 🙂

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *