Site Overlay

Много кокосова торта Рафаело – Рецепта

“Невероятна кокосова торта Рафаело за ценители “

Начин на приготвяне:

Предварително си приготвяме бонбоните: загряваме кондензираното мляко и кокосовите стърготини на котлона за 3-4 минути, като постоянно бъркаме.

Разтопяваме шоколада с кокосовото масло и добавяме към сместа.

Разбъркваме, оставяме да се охлади и след това оформяме топчета и ги овалваме в кокосови стърготини.

Отделяме жълтъците от белтъците.

Разбиваме белтъците на сняг.

Смесваме жълтъците със захарта и разбиваме на пухкав крем.

Обединяваме разбитите белтъци и жълтъци, разбъркваме и добавяме кокосовото брашно и бакпулвера.

Изсипваме смета за вкусната торта Рафаело в кръгла тавичка, покрита с хартия за печене.

Печем на 180 градуса 15 минути. Оставяме блата да се охлади и го разделяме на два блата.

За крема разбиваме заедно кокосовата, сладкарската сметана и захарта.

Поставяме единия блат на подложка и намазваме с половината от крема. Отгоре поставяме втория блат.

Намазваме тортата отвсякъде с крем и заглаждаме. Поръсваме обилно цялата кокосова торта с кокосови стърготини и украсяваме с бонбони.

Прибираме много кокосовата торта Рафаело в хладилника за 3-4 часа и след това сервираме.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *