Site Overlay

Много орехова торта – Рецепта

Начин на приготвяне:

Една много нежна и вкусна орехова торта.

Разбиват се белтъците на сняг добавяме пудра захар, нишесте и смлени орехи.

Изсипваме получената смес в форма и заглаждаме.

Печем на 180°C за около 20 минути.

На водна баня слагаме жълтъците, захарта и прясно мляко да се сгъсти.

Охлаждаме яйчния крем и към него добавяме масло, какао и есенция ром разбиваме с миксер.

Сглобявате много ореховата торта, като първо е блат, после крем и последно намазваме отвсякъде с крем и украсяме с орехи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *