Site Overlay

Моето мезе от свински хапки по селски – Рецепта

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на кубчета, лукът – на полумесеци, чушката – на парчета, моркова на колелца.

Олиото се загрява и лукът се запържва.

Добавя се и месото и продължава пърженето.

Като побелее месото, се добавят чушката, морковът и гъбите.

Налива се малко вода и се задушава до омекване на зеленчуците.

Добавя се червеният пипер.

Овкусява се с подправките и се отстранява от огъня.

Селското мезе се поръсва с нарязан магданоз.

Моето мезе от свински хапки по селски се сервира със студена бира!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *