Site Overlay

Моите пилешки кюфтенца със сос Териаки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете лука, магданоза и чесъна на ситно. Сложете ги в купа, заедно с каймата, яйцето, сос Терияки и поправките.

Омесете каймата добре. Завийте в стреч фолио и оставете в хладилника за няколко часа.

Извадете готовата кайма. Оформете на кюфтенца. Изпържете в тиган с мазнина от двете страни до златисто.

Извадете върху кухненска хартия. Сервирайте в подходяща чиния с кетчуп, майонеза или, каквото предпочитате.

Добър апетит с моите пилешки кюфтенца със сос Териаки!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *