Site Overlay

Морковени трюфели – Рецепта | Gotvach.bg

“Замезваме сладко, сладко с морковените трюфели, които са впечатляващо вкусни и също толкова впечатляващо лесни за приготвяне”

Начин на приготвяне:

Сварявате морковите, изваждате ги и ги оставяте да изстинат. Настъргвате ги на ситно ренде.

Заедно със захарта, по-голямата част от кокосовите стърготини, ванилиите и малко масло ги запържвате, за да се изпари водата.

Оставяте сместа да се охлади и правите топчета.

Ако се разпадат, добавете още кокосови стърготини.

Овалват се в кокоса и любимите бонбони се прибират в хладилника, но хубаво опаковани с кухненско фолио поемат от аромата на хладилника.

Морковените трюфели готови за лакомници!

Източник: Нина Георгиева – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *