Site Overlay

Моят страхотен крем карамел – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме прясното мляко.

Захарта карамелизираме, като във всяка шола сипваме по-една чаена лъжичка и слагаме на котлона.

Захарта не трябва да загаря (да става тъмна), защото горчи. Шолите ги редим в по-дълбока тава.

Сипваме от сместа, така че да остане пръст разстояние до горе.

В тавата сипваме студена вода и печем класическия крем карамел на 150 градуса за час и двадесет минути.

Черпя ви виртуално с моя страхотен крем карамел!

Източник: Maia Ivanova – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *