Site Overlay

Мусака с праз и уникална заливка – Рецепта

Начин на приготвяне:

Запържват се нарязаните на ситно лук, морков и праз. Добавят се каймата и подправките. Бъркат се, докато каймата не смени цвета си.

Добавя се доматеният сок и се оставя да ври на слаб огън.

През това време се белят и режат картофите на ситно. Добавят се към каймата, налива се малко вода и се оставят да се готвят.

Когато мусаката е готова, се премества в тавичка предварително загрята на 180°C за 15-20 мин. През това време се прави заливката и се запича до златисто.

Невероятна рецепта за мусака с праз и уникална заливка.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *