Site Overlay

Мусака с тиквичка, картофи,кайма и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

В загрято олио в тенджера се задушават нарязан ситно лук, кубчета пресни картофи и обелена тиквичка.

Поръсват се с малко сол и черен пипер.

Прибавя се каймата, да стане на трохи, сипваме нарязан ситно домат и лъжичка червен пипер.

Налива се малко вода, прибавяме кимион, риган, магданоз и след минута се прехвърля в тавичка.

Печем докато изври водата. Заливаме с разбити яйца, кисело мляко и настърган кашкавал.

Връщаме да се запече мусаката до златисто и готово. Може да се сервира с кисело мляко и пържени чорбаджийски чушки.

Чудесна гозба за обяд – вкусотия! Мусаката с тиквичка, картофи, кайма и кашкавал е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *