Site Overlay

Мързеливи кашкавалки на тиган – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа с вилица се разбиват яйцата с две щипки сол. Добавя се олио, кисело мляко с разбита в него сода и бакпулвер да шупне.

Прибавяме настърган на ренде кашкавал, извара и с брашното се разбърква на гъста каша.

В загрят тиган намазнен с олио сипваме по 1 с.л. каша и печем кашкавалките от двете страни до готовност.

Обръщаме с метална шпатулка и помагам с вилица.

Сервираме за закуска, чудесна бърза закуска! Добър апетит!

Мързеливите кашкавалки на тиган са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *