Site Overlay

Мързеливи кнедли – Рецепта | Gotvach.bg

“Бързи мързеливи кнедли за заети домакини или за гладни гости – ще си хапнете вкусно и до насита”

Начин на приготвяне:

Предлагам ви едни бързи, лесни и много вкусни немски кнедли брезе. Може да ползвате и други гевреци или гризини. Насладете се!

Нарежете гевреците на малки парченца и поставете в купа. Добавете яйцата към млякото и разбъркайте добре с бъркалка.

Подправете със сол, черен пипер и индийско орехче. Залейте гевреците със сместа от яйца и мляко, разбъркайте магданоза и лука и оставете да престоят около 20 минути.

Разстелете лист алуминиево фолио, поставете върху него лист от прозрачно фолио и разстелете кнедлената маса върху него по дължина.

Първо увийте сместа в прозрачно фолио, след това навийте алуминиевото фолио като наденица. Завийте плътно краищата .

Оставете кнедлите да се накиснат в почти вряща вода за около 20 минути. Развийте и нарежете кнедлите.

Съвет: Можете също така да изпържите останалото количество за кнедли в тигана, докато станат хрупкави.

Добър апетит с тези мързеливи кнедли!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *