Site Overlay

Най-вкусните печени чушки в буркани – Рецепта

“Първо ги направете, после ще ни благодарите за рецептата за най-вкусните печени чушки в буркани”

Начин на приготвяне:

Изпичаме чушките на ламарина или на грил тиган.

Пълним чушките в компотен буркан плътно една до друга.

Поръсваме със сол и захар.

Добавяме олио и доливаме оцет, докато напълним буркана.

Най -отгоре слагаме клонка копър.

Най-добре стават печените чушки в буркани, ако копърът е започнал да прави семена – дава много силен аромат.

Затваряме буркана и го обръщаме с капачката надолу, за да се разтворят захарта и солта.

На следващия ден най-вкусните печени чушки са готови за ядене.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *