Site Overlay

Най-сочния диетичен ябълков сладкиш – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистваме ябълките и ги нарязваме на едри парчета, без да ги белим. Сипваме ги в тефлонова тава. Отгоре върху тях разпределяме шипковия мармалад.

Разбъркваме изварата със сиропа от агаве и скира. Добавяме яйцата, ванилията, лимоновия сок, бакпулвера и нишестето от тапиока.

Смесваме хубаво и изсипваме сместа равномерно върху ябълките. Раздрусваме леко тавичката.

Загряваме фурната на 200 градуса и изпичаме вкусния ябълков сладкиш за 25 минути.

Оставяме сладкиша за една нощ да се стегне.

Обръщаме внимателно нашия диетичен, сочен и много ароматен сладкиш в голяма чиния.

Нарязваме го и сервираме най-сочния диетичен ябълков сладкиш.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *