Site Overlay

Нахутена разядка с авокадо, сирене и маслини – Рецепта

Начин на приготвяне:

В тесен и висок съд – кана за пасатор или буркан, сипваме продуктите за разядката с нахут: узряло авокадо – обелено и нарязано, натрошено сирене, нахут (консервиран, от буркан) и нарязани на парченца – натурални маслини.

Смиламе с пасатора до хомогенна зелена смес, като не е задължително да е фино смляно, ако има парченца, също е чудесно.

Овкусяваме с хималайска сол на вкус, спрямо това дали сиренето е много солено. И лесната разядка е готова!

Поднасяме върху топли препечени пълнозърнести филийки, намазани с масло.

Здравословна разядка от авокадо, нахут и сирене, подходяща за засищаща закуска!

Чудно Вкусно!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *