Site Overlay

Нисковъглехидратни соленки – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Разтопяваме на средна температура моцарелата и крема сиренето, разбъркваме добре докато се смесят и изсипваме сместа в голяма купа.

Прибавяме внимателно предварително разбитото яйце и подправките.

Накрая прибавяме бадемовото брашно със содата и замесваме меко тесто.

Разточваме тестото на кора с дебелина около 3 см и от него изрязваме различни по големина формички.

Подреждаме соленките в тава с хартия за печене и ги поръсваме отгоре с малко сол.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 10-15 минути.

Нисковъглехидратните соленки са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *