Site Overlay

Нискокалоричен домашен сладолед – Рецепта

“Да хапвате вкусен сладолед и да бъдете в прекрасна форма – как ви се струва? “

Начин на приготвяне:

Обелваме бананите и ги поставете в торбичка за замразяване.

Прасковата обелваме и нарязваме на парченца, а гроздето измиваме

Както прасковата, така и гроздето поставяме в торбичката при бананите, след това във фризера.

Оставяме да престоят там 2 часа.

Вземаме си блендер или кухненски робот поставяме замразените плодове в блендер и блендираме.

Смиламе и нискокалоричния домашен плодов сладолед е готов.

Можем да консумираме така, а може да сложим във фризера за малко и тогава да поднесем нискокалорични домашен сладолед.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *