Site Overlay

Нискокалоричен тиквен чийзкейк – Рецепта

“Нежен тиквен чийзкейк, който отгоре на всичко е и нискокалоричен и ще ви донесе много радост”

Начин на приготвяне:

Сипваме бисквитите и какаото в блендер и смиламе. Добавяме горещата вода и кокосовото масло и размесваме.

Изсипваме във формичка с отделящо се дъно, която предварително сме покрили с прозрачно фолио. Заравняваме и оформяме основата.

Сваряваме тиквата до омекване и я отцеждаме. Намачкваме я и я смесваме със сиропа от агаве, ванилията и йогурта.

Разтваряме желатина във водата, оставяме го да набъбне, загряваме го за 2 секунди, за да се разтопи и го наливаме в крема. Разбъркваме и изсипваме върху бисквитената основа.

Прибираме тиквения чийзкейк в хладилника за една нощ.

Украсяваме нашия нискокалоричен тиквен чийзкейк с шоколадов топинг, разрязваме и сервираме.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *