Site Overlay

Новогодишно вкусно ястие – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо, в дъното на глинен съд поставих свинското месо, което бях предварително почистила, нарязала на парчета и подправила със сол и черен пипер.

След това, когато сложих свинското месо, наредих почистеният, измит и нарязан лук.

След това към гювеча със свинско добавих морковите и картофите, които предварително бях почистила, измила и нарязала на колелца.

Най-отгоре добавих пилешките късчета, солта, черния пипер, почистените скилидки чесън, дафиновия лист, олиото, червеното вино и водата.

Накрая затворих капака и сложих богатото новогодишно ястие да се пече на 180 градуса в студена фурна за около 2 часа и 40 минути.

Новогодишно вкусно ястие за цялото семейство!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *