Site Overlay

Огнен пепър стек на барбекю със сос от хрян – Рецепта

Начин на приготвяне:

Подготвяме и загряваме барбекюто. Леко го намазваме с мазнина. Махаме жили и ципи от телешките стекове и ги покриваме хубаво от двете страни с натрошените зърна пипер.

Хубаво натискаме пипера в месото, за да не изпаднат натрошените зрънца.

Изпичаме готовите пържоли на силно загрятото барбекю, като ги печем за около 4-5 минути от всяка страна или по наш вкус.

Приготвяме соса от хрян. Изсипваме брендито и телешкия бульон в тиган. Пускаме го на силен огън и след като заври, намаляваме температурата.

Добавяме готварската сметана, крема от хрян и захарта и разбъркваме добре. Като се загрее добре сместа я махаме от котлона.

Сервираме в топли чинии готовия огнен пепър стек на барбекю със сос от хрян. Можем да комбинираме с варени зеленчуци за гарнитура.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *