Site Overlay

Омлет в пърленка – Рецепта

“Идея за разнообразие в кухнята – омлет в пърленка “

Начин на приготвяне:

Запържих пресен чесън в сгорещено масло за аромат.

Добавих наситнени лук, чушка, тученца и мента. Като се задушиха, добавих пушена наденичка. Разбърках 3 яйца и бучка сирене и омлетът е готов.

Пърленките са готови, сурови.

Изпичам от едната страна на тиган, обръщам, подреждам в едната половина резенчета авокадо, отгоре част от яйцата, пак резенчета авокадо, притискам, обръщам за минута и сервирам.

Омлетът в пърленка е гарниран с домат, краставица, черни и зелени гриловани маслини.

Източник: Svetla Toshko – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *