Site Overlay

Омлет с овесени ядки на грил тиган – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата заедно със солта до образуване на пяна. Прибавяме овесените ядки и оставяме за около 1 час да омекнат.

След това добавяме нарязаното на ситно пушено месо и мекото масло. Добавяме сол и черен пипер на вкус.

Загряваме си грил тигана и с помощта на силиконова четка го намазняваме. Щом загрее, сипваме яйчената смес и печем нашия вкусен омлет от двете страни до готовност.

Поднасяме омлета с овесени ядки на грил тиган с пресни зеленчуци и маслини.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *