Site Overlay

Ореховки с мед и канела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме белтъците на твърд сняг.

Сипваме орехите и меда в купа и пасираме до гладка паста. Добавяме канелата, содата, ванилията, захарта и брашното и разбъркваме.

Накрая добавяме белтъците на порции и смесваме до хомогенност. Прибираме в хладилника за 40 минути.

Покиваме голяма тава с хартия за печене. От сместа вземаме по малко и оформяме топчета. Подреждаме ореховките в тавата и ги поръсваме с по малко захар.

Печем на 180 градуса около 25 минути до приятно покафеняване.

Ореховките с мед и канела са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *