Site Overlay

Оризови спагети с три вида лук – Рецепта

Начин на приготвяне:

Задушавате с дълбок тиган първо трите вида лук – стар, праз и чесън, нарязани на средно големи прачета.

Добавяте селърито, нарязано на по-дребни парчета.

Добавяте джинджифила, нарязан на ситно и морковите, на лентички, направени с белачка за картофи.

Добавяте соев сос на вкус и малко сусамово олио и разбърквате добре.

Приготвяте оризовите спагети както е указано на опаковката, но обикновено трябва да врят около 6 мин, за да са готови.

Отцеждате сварените спагети и ги добавяте в тигана при зеленчуците.

Разбърквате добре и доовкусявате, ако е необходимо, със соев сос или сол.

Оризовите спагети с три вида лук са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *