Site Overlay

Ориз с моркови и гъби в мултикукър – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистваме си лука и го нарязваме на ситно.

Включваме си мултикукъра на програма FRY за 10 минути.

Запържваме лука и добавяме морковите, гъбите и оставяме за кратко да се запържат.

След като се запържи, добавяме 1. 5 л. бульон.

Бъркаме от време на време, без да затваряме капака.

Когато времето изтече добавям ориза, зеленчуковия бульон, водата и виното.

Настройваме уреда на програма RICE и оставяме да се сготви, като от време на време отваряме, за да проверим.

След като е готов вкусния вегетариански ориз, сервираме в чинии и поръсваме с нарязан на ситно магданоз.

Оризът с моркови и гъби в мултикукър е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *