Site Overlay

Ориз с праз лук, гъби и маслини – Рецепта

Начин на приготвяне:

В дълбок тиган загрейте зехтина и запържете ориза до прозрачност. Добавете нарязания праз лук и гъбите.

Пържете още около 5 минути, като разбърквате непрекъснато ястието. Налейте топлия зеленчуков бульон.

Овкусете с щипка черен пипер и магданоз. Захлупете съда и задушете ястието докато оризът поеме всичката течност.

Към края на готвенето добавете маслините и разбъркайте ястието.

Сервирайте ориза на тиган топъл с наситнен магданоз!

Да ви е сладко!

Оризът с праз лук, гъби и маслини е много вкусен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *