Site Overlay

Пай с ананас – Рецепта

“Интересно и вкусно предложение – пай с ананас “

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата със захарта и ванилията. Добавяме киселото мляко и хлебната сода.

Прибавяме олиото и брашното и бъркаме с лъжица, докато се получи гладка смес.

Изсипваме сместа в застлана с хартия за печене тава и печем в загрята на 180 градуса фурна.

Изчакваме да се запече за десетина минути и след това подреждаме отгоре парчетата ананас.

Връщаме плодовия пай във фурната и печем до готовност.

След като паят с ананас се охлади, поръсваме с пудра захар.

Чудесен летен сладкиш за следобедна закуска!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *