Site Overlay

Пай с ябълки и круша – Рецепта

Начин на приготвяне:

Ябълките и крушата се режат на тънко или може да ги настържете.

Яйцата се разбиват със захарта.

След като са разбити хубаво, се добавя бакпулверът, ванилията, олиото и брашното.

В тавата се разтапя кравето масло.

В тавата с разтопеното масло се редят бисквитите.

Върху бисквитите се редят нарязаните или настърганите ябълки и крушата. Поръсват се леко с Канела.

Отгоре се залива с разбитата яйчна смес.

Ябълковият пай се пече в предварително загрята фурна на 150-180 градуса за около 20-30 минути.

След като е изпечен паят, се оставя да изстине малко, и се поръсва с пудра захар.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *